Категории

Регистрация

Изисква се първо име!
Изисква се фамилно име!
Въведеното първо име не е валидно!
Въведената фамилия не е валидна!
Това не е валиден имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл адрес вече е регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Моля, въведете 6 или повече символа!
Моля, въведете 16 или по-малко символа!
Паролите не съвпадат!
Изискват се условия за ползване!
Имейлът или паролата са грешни!
Комплект за кожа K2 Auron.
prev productnext product

Цена:
42,00 лв.
Купи

Комплектът K2 Auron съдържа четири изключителни продукта, предназначени за поддържане на мекотата, възстановяване на оригиналния, матов вид и защита от протриване и напукване на кожена тапицерия. Причината за използването на отлична формула и форма на продукта беше да се осигури оптимална ефективност, съчетана с лекота на употреба. 

Комплектът K2 Auron съдържа:
K2 Auron Cleaner – мек и невероятно ефективен почистващ препарат на пяна за кожа в бутилка със специален апликатор за пяна. Подходящ за редовна употреба благодарение на неутралното си PH. Не засяга защитния слой на кожата. Осигурява матов вид на кожата и възстановява оригиналния й цвят.
K2 Auron Protectant - предпазва кожата от абразия, напукване и също абсорбиране на потта на ръцете (в случай на кожен волан). Придава на кожата мекота и еластичност, което я прави по-устойчива на повреди.
K2 Auron Brush – четка за почистване с мек косъм, предназначена за почистване на деликатни кожени тапицерии или материали. Изработен от най-висококачествени компоненти, със солиден дизайн. Перфектно почиства дори и най-трудните за достигане кожени повърхности. Не уврежда повърхността на кожата, не оставя ивици и пасва идеално в ръката.
К2 Микрофибър – универсален, лазерно изрязан, пухкав микрофибър за деликатно почистване и изсушаване на различни повърхности като кожи, пластмаси или бои.




Артикулен номер: K2G420

Производител: MELLE-ПОЛША

Нето тегло: Не

Добави в любими